online fertiliteitsyoga

“While yoga may have helped me get pregnant, I can say for certain it helped me deal with the years I couldn’t.” – Jessica Berger (schrijfster en yogi)

nline fertiliteitsy

workshop fertiliteitsyoga

workshop fertiliteitsyoga

Een dag lang tijd voor jezelf. Met behulp van yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie oude spanning loslaten, zodat er ruimte ontstaat voor hernieuwd vertrouwen.

In de workshop fertiliteitsyoga leer je verschillende yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en geleide meditaties ter ondersteuning van je vruchtbaarheid, stressreductie en zelfvertrouwen. Je wordt goed begeleid en leert – daar waar nodig – aanpassingen gebaseerd op jouw fysieke mogelijkheden. Ook krijg je uitgebreide uitleg over het ‘waarom’ van de houdingen en tips bij specifieke fertiliteitsproblemen of fysieke en emotionele klachten. Er is uiteraard ook ruimte voor ontspanning, reflectie en uitwisseling.

Deelname aan de workshop fertiliteitsyoga is een waardevolle manier om jezelf te ondersteunen bij vruchtbaarheidsproblemen en het omgaan met je nog onvervulde kinderwens. Of je nu op zoek bent naar manieren om je vruchtbaarheid te verbeteren, je gedachten en gepieker te kalmeren of je dagelijkse leven minder te laten overheersen door je onvervulde wens: iedereen die behoefte heeft aan hernieuwd vertrouwen, bezinning, inspiratie en een ander perspectief is welkom.

“Normaal gesproken ben ik in mijn hoofd altijd al tien stappen vooruit. Voor het eerst sinds jaren was ik helemaal in het ‘hier en nu’. Wat een ontspanning geeft dat!”

Samen zijn met lotgenoten, maar tegelijkertijd bezig met je eigen proces geeft een gevoel van veiligheid en verbondenheid. Misschien vind je het spannend, maar je zult ervaren het een cadeau is aan jezelf. Echt even aandacht hebben voor wat er in jou leeft, ruimte geven aan ontspanning werkt voedend, rustgevend en biedt nieuwe inzichten.

Data

        • Zaterdag 26 januari 2018 van 9:30 tot 16:30 (Breda)

Aanmelden

Vooraf aanmelden is verplicht in verband met het beperkt aantal plaatsen. Voor de workshops in Breda kun je je direct online inschrijven via deze link (even naar beneden scrollen als je hem niet direct ziet).

Kosten

De kosten voor deelname bedragen 85 euro. Informatie over betalingsmogelijkheden ontvang je na aanmelding.

Praktisch

Op de locaties zijn alle benodigdheden zoals yogamatten, meditatiekussens, dekentjes aanwezig. Ook is er onbeperkt thee en water beschikbaar (koffie op verzoek). Makkelijke kleding, extra sokken of sloffen, eventueel een handdoek, lunch en een notitieboekje met pen mag je zelf meenemen.

Een groot deel van de inhoud van de workshop fertiliteitsyoga vind je terug in het boek Fertility Yoga & Lifestyle. Als je er thuis mee aan de slag wilt, is het handig om het boek (met online video’s) aan te schaffen. Tijdens de workshop is er een inkijkexemplaar aanwezig en bestaat de mogelijkheid om het direct aan te schaffen (€ 27,50). Je kunt het boek ook in de webshop bestellen.

Inhoudelijke vragen?

Heb je inhoudelijke vragen over het weekend? Twijfel je of het iets voor jou is? Of wil je gewoon nog wat meer weten over wat je kunt verwachten? Neem gerust contact met me op via +31 6 39 506 546 of ellen@yogaempowerment.nl.

Aankomende activiteiten

apr
11
za
09:30 Fertiliteitsyoga 2-daagse @ Breda, Yogasite
Fertiliteitsyoga 2-daagse @ Breda, Yogasite
apr 11 @ 09:30 – apr 12 @ 17:00
Fertiliteitsyoga 2-daagse @ Breda, Yogasite | Breda | Noord-Brabant | Nederland
Weekend fertiliteitsyoga & meditatie Heb je het gevoel dat je nog onvervulde kinderwens jouw leven beheerst? Ben je op zoek naar positieve manieren om je vruchtbaarheid te verbeteren, maar ook naar rust in je hoofd[...]