Baby in mijn hoofd 

mijn persoonlijke zoektocht naar geluk toen het leven niet maakbaar bleek

 

Het begint met de wens om samen met haar man een gezin te stichten. Maar als dat niet zo snel blijkt te lukken, verandert haar leven steeds meer in een moeizame worsteling. In Baby in mijn hoofd vertelt Ellen je haar openhartige verhaal.

Over het prille begin en groeiende zorgen. Over mooi weer spelen naar de buitenwereld, terwijl het vanbinnen noodweer is. Over het ondergaan van iui- en ivf-behandelingen en de keuze om daarmee te stoppen. Over de wanhopige zoektocht naar de oorzaak, een oplossing en rust in haar hoofd. En waar ze die uiteindelijk op een onverwachte plek vindt.

Met een onvervulde kinderwens als uitgangspunt gaat dit boek niet alleen over de strijd met vruchtbaarheidsproblemen. Het gaat vooral over de zoektocht naar geluk en zingeving bij tegenspoed. En hoe je juist daarin de magie van het leven terug kunt vinden.

Fertility Yoga & Lifestyle 

ontspanning van body, mind en soul voor je vruchtbaarheid en welzijn (met online video's en audio's)

 

Als zwanger worden of blijven niet lukt, kan dat je leven ongewild behoorlijk op z’n kop zetten. Op den duur verlies je het vertrouwen in je lichaam, jezelf en de natuur. Hoe blijf je in balans in deze achtbaan van emoties en eventuele medische behandelingen? Wat kun je zelf doen om je natuurlijke vruchtbaarheid te verbeteren? Hoe vind je rust en vertrouwen terug, ook als die grote wens nog niet vervuld is? Dit boek en de bijbehorende online video’s, helpen je daarbij met yoga, voeding, leefstijl en stressreductie.