True Nature Retreats (Spanje & Nederland)

 

Sinds 2017 organiseren Joost en Ellen samen prachtige retraites onder de naam True Nature Retreats. Tot voor kort in hun geliefde Spanje, maar vanaf 2023 ook in Nederland. De retraites vinden altijd plaats op een mooie plek in de natuur. 

Daar waar er tijd en ruimte in overvloed is, start een prachtige reis waarin bewustwording, groei, gezondheid, helderheid, richting en genieten centraal staan. Vanuit je hoofd, naar je hart. In verbinding met jouw ware natuur, jouw True Nature.

Yoga, meditatie, wandelen/hiken, natuur, coaching, rituelen, lekker en gezond eten ... en een flinke portie liefde en aandacht zijn de ingrediënten van ons cadeau aan jou.

 

Er staan in 2023 drie retreats gepland: 

Fertile Grounds - retreatweekend (Breda)

een vruchtbare bodem voor de vervulling van jouw kinderwens

 

Toen Joost en ik voor onze kinderwens in 2010 in het ziekenhuis belandden, wilden we heel graag weten wat we zelf konden doen om onze vruchtbaarheid te ondersteunen. Het antwoord van onze behandelende arts was kort en krachtig: "Er is niets dat je kunt doen." Ik weet nog dat ik me machteloos voelde en dat diep van binnen ook niet geloofde. Vanaf dat moment begonnen we ons te verdiepen in hoe je het zelfhelende vermogen van lichaam en geest kunt activeren ter ondersteuning van je vruchtbaarheid. 

New Perspective - retreatweekend (Breda)

hoe ga je verder als er geen biologische kinderen komen?

 

Dit weekend staat in het teken van jou (of jullie).

Misschien na een periode waarin het vooral is gegaan over jouw kinderwens. 

Een periode die waarschijnlijk veel van je gevergd heeft en waarvan je nog moet bekomen. Een periode waarin je terugkijkend misschien over je grenzen bent gegaan, jezelf verloren bent en waarin teleurstelling, pijn, verlies en onzekerheid de boventoon voerden. Een periode die ogenschijnlijk niets heeft opgeleverd. Want na alles waar je doorheen bent gegaan, sta je nu toch met 'lege' handen. Zo voelt het althans misschien.