Vertrouwen houden

5 krachtige lessen als zwanger worden/blijven niet lukt

 

Als je te maken hebt met vruchtbaarheidsproblemen, dan heeft dat vaak een grote impact op het vertrouwen dat je ervaart. 

In jezelf, in je lichaam, je relatie en in je toekomst. 

Doordat je dat vertrouwen verliest, voel je je wankel en onzeker.  

En machteloos, omdat je de situatie niet kunt veranderen.

Vaak vluchten we dan in ons hoofd: op zoek naar controle door overmatig denken en piekeren.

 

Met deze gratis online cursus bied ik je vijf waardevolle lessen om dat vertrouwen weer terug te vinden. Om steviger in je schoenen te staan, ook als jouw grote wens nog niet vervuld is. En om beter te kunnen ontspannen … wat juist zo belangrijk is als je zwanger wilt worden. We combineren yoga met meditatie en mindset. Om meer in balans te komen en met meer vertrouwen verder kunt op weg naar de vervulling van jouw kinderwens.

Fertile Body, Happy You!

fysiek en mentaal fit voor jouw kinderwens

 

Als zwanger worden of blijven niet lukt, zet dat je wereld op z’n kop. Al snel draait alles in je leven om die ene wens, waarvan de vervulling bij elke teleurstelling verder weg lijkt. Je voelt je machteloos, omdat het lijkt alsof je zelf niets kunt doen en overgeleverd bent aan de kennis en kunde van artsen en het lot.

 

Maar is dat zo?

Of heb je wél invloed en kun je jezelf vruchtbaarder maken?

Ja, dat kun je!

 

Met het uitgebreide Fertile Body, Happy You! programma leer je in je eigen tempo je lichaam beter te begrijpen en zo jouw gezondheid, je energieniveau én daarmee je vruchtbaarheid te verbeteren.