Vertrouwen houden

5 krachtige lessen als zwanger worden/blijven niet lukt

 

Als je te maken hebt met vruchtbaarheidsproblemen, dan heeft dat vaak een grote impact op het vertrouwen dat je ervaart. 

In jezelf, in je lichaam, je relatie en in je toekomst. 

Doordat je dat vertrouwen verliest, voel je je wankel en onzeker.  

En machteloos, omdat je de situatie niet kunt veranderen.

Vaak vluchten we dan in ons hoofd: op zoek naar controle door overmatig denken en piekeren.

 

Met deze gratis online cursus bied ik je vijf waardevolle lessen om dat vertrouwen weer terug te vinden. Om steviger in je schoenen te staan, ook als jouw grote wens nog niet vervuld is. En om beter te kunnen ontspannen … wat juist zo belangrijk is als je zwanger wilt worden. We combineren yoga met meditatie en mindset. Om meer in balans te komen en met meer vertrouwen verder kunt op weg naar de vervulling van jouw kinderwens.

Fertile Body, Happy You!

fysiek en mentaal fit voor jouw kinderwens

 

Als zwanger worden of blijven niet lukt, zet dat je wereld op z’n kop. Al snel draait alles in je leven om die ene wens, waarvan de vervulling bij elke teleurstelling verder weg lijkt. Je voelt je machteloos, omdat het lijkt alsof je zelf niets kunt doen en overgeleverd bent aan de kennis en kunde van artsen en het lot.

 

Maar is dat zo?

Of heb je wél invloed en kun je jezelf vruchtbaarder maken?

Ja, dat kun je!

 

Met het uitgebreide Fertile Body, Happy You! programma leer je in je eigen tempo je lichaam beter te begrijpen en zo jouw gezondheid, je energieniveau én daarmee je vruchtbaarheid te verbeteren. 

Fertile Heart Retreat (online)

een heerlijke online retraite om jezelf weer terug te vinden tijdens de verwezenlijking van je kinderwens 

 

Deze retraite is een cadeau aan jezelf, om echt even stil te staan, diep te ontspannen en weer terug te komen bij jezelf. Weer vertrouwen te krijgen in jouw hartsverlangen, je creatiekracht en je relatie. We geloven erin dat als jij beter in je vel zit, dat een positief effect heeft op je natuurlijke vruchtbaarheid.

 

Vanaf onze groene heuvel op het Spaanse platteland, delen we onze kennis, wijsheid en liefde … bij jou in de huiskamer! Je volgt deze retraite individueel. Alle content is vooraf opgenomen. Je kunt het dus heerlijk in je eigen tempo volgen en herhalen zo vaak je wilt. 

 

New Perspective Retreat (online)

hoe ga je verder als er geen biologische kinderen komen?

 

Dat tors je je hele leven met je mee …

Deze uitspraak uit de documentaire ‘Heb je kinderen’ van KRO-NCRV komt van een gepensioneerde fertiliteitsarts. Meelevend en goedbedoeld. Want als je geen kinderen krijgt en wel had gewild, heeft dat een grote impact op alle aspecten van je leven.

Maar torsen … en je hele leven? Nee! We ervaren zelf dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn.

 

We zijn geen fertiliteitsartsen … maar wel ervaringsdeskundigen op het vlak van kinderloosheid. Zielsgelukkig en kinderloos. Want ook als die grote, dierbare wens niet vervuld is, kun je een gelukkig en vervullend leven leiden.

 

Dat is waar we het in deze online retreat ‘New Perspective’ met je over gaan hebben! Want dat jij geen kinderen hebt gekregen, is nu misschien nog een groot verdriet. En daar mag ruimte voor zijn. Dat mag je voelen en onderzoeken. Dat is belangrijk. Want dat brengt je terug naar die liefdevolle kern waar dat verlangen naar een kind ooit begon. En vanuit die kern kun je een andere manier ontdekken om jouw liefde in de wereld te zetten. Op jouw unieke, eigen wijze.