New Perspective - nieuwe data nog niet bekend

Hoe ga je verder als er geen biologische kinderen komen?

"Dat tors je je hele leven met je mee …"

Deze uitspraak uit de documentaire ‘Heb je kinderen’ van KRO-NCRV komt van een gepensioneerde fertiliteitsarts. Meelevend en goedbedoeld. Want als je geen kinderen krijgt en wel had gewild, heeft dat een grote impact op alle aspecten van je leven.

 

Maar torsen … en je hele leven?

Nee!

We ervaren zelf dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn.

 

We zijn geen fertiliteitsartsen, maar wel ervaringsdeskundigen op het vlak van kinderloosheid. Zielsgelukkig en kinderloos. Want ook als die grote, dierbare wens niet vervuld is, kun je een gelukkig en diep vervullend leven leiden.

 

Dat is waar we het in het New Perspective Weekend met je over gaan hebben! Want dat jij geen kinderen hebt gekregen, is nu misschien nog een groot verdriet. En daar mag ruimte voor zijn. Dat mag je voelen en onderzoeken. Dat is belangrijk. Want dat brengt je terug naar die liefdevolle kern waar dat verlangen naar een kind ooit begon. En vanuit die kern kun je een andere manier ontdekken om jouw liefde in de wereld te zetten. Op jouw unieke, eigen wijze.

Let’s connect and discover!

Joost & Ellen

 

Dit weekend staat in het teken van jou (of jullie).

Misschien na een periode waarin het vooral is gegaan over jouw kinderwens. 

Een periode die waarschijnlijk veel van je gevergd heeft en waarvan je moet bekomen. Een periode waarin je terugkijkend misschien over je grenzen bent gegaan, jezelf verloren bent en waarin teleurstelling, pijn, verlies en onzekerheid de boventoon voerden. Een periode die ogenschijnlijk niets heeft opgeleverd. Want na alles waar je doorheen bent gegaan, sta je nu toch met 'lege' handen. Zo voelt het althans misschien. 

 

Dit weekend gaan we samen stil staan. Er is ruimte om te verwerken. Om te rouwen. Om verdrietig te zijn. Om te huilen. En er is ruimte om los te laten. Om te transformeren. Om te ontdekken dat jij er nog steeds bent. Een illusie armer misschien, maar ook een schat aan levenservaring rijker. Ook al kijk je nu misschien nog negatief tegen die ervaringen aan, we gaan samen ontdekken dat jij de kracht in je hebt om dat perspectief te veranderen. En hoe je die kracht kunt aanboren en versterken. Zodat je jouw moeder- of vaderliefde op jouw eigen unieke wijze in de wereld kunt gaan zetten.

 

Dit weekend is alle aandacht voor jou. Voor alle lagen waaruit je bestaat: je lichaam, geest en ziel. En je bent niet alleen. We zijn samen in verbinding.  In een veilige setting met anderen die een vergelijkbare ervaring hebben doorgemaakt. Op een veilige plek: onze heerlijke yogastudio in Breda. Met afwisseling in individuele opdrachten en gezamenlijke deelrondes. Fysieke oefeningen en meditatie. Creativiteit en rituelen. Actie en ontspanning. Om na een prachtig en intens weekend naar huis te gaan met nieuwe connecties, tools en vertrouwen. Vertrouwen in een vervullend leven. Ook als die ene grote wens niet is vervuld.

BODY

MIND

SOUL

CONNECTION

Praktisch

  • Het eerstvolgende weekend vindt plaats op 25 & 26 juni 2022, beide dagen van 9:30u tot 17:00u. 
  • Koffie, thee, tussendoortjes, lunch zijn inbegrepen.
  • Je ontvangt een werkboek met oefeningen en informatie en 3 audiobestanden met geleide meditaties.
  • De groepsgrootte is maximaal 20 personen.
  • Overnachting is niet inbegrepen. Er zijn heel veel fijne plekjes in de omgeving te vinden om te slapen.
  • Ongeveer 2 weken na het weekend is er catch-up sessie via Zoom.
  • Deelname bedraagt € 280. Als je samen met je partner komt, dan betaal je samen € 495.