New Perspective Retreat | online programma, individueel te volgen

Hoe ga je verder als er geen biologische kinderen komen?

"Dat tors je je hele leven met je mee …"

Deze uitspraak uit de documentaire ‘Heb je kinderen’ van KRO-NCRV komt van een gepensioneerde fertiliteitsarts. Meelevend en goedbedoeld. Want als je geen kinderen krijgt en wel had gewild, heeft dat een grote impact op alle aspecten van je leven.

 

Maar torsen … en je hele leven?

Nee!

We ervaren zelf dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn.

 

We zijn geen fertiliteitsartsen, maar wel ervaringsdeskundigen op het vlak van kinderloosheid. Zielsgelukkig en kinderloos. Want ook als die grote, dierbare wens niet vervuld is, kun je een gelukkig en diep vervullend leven leiden.

 

Dat is waar we het in deze online New Perspective Retreat met je over gaan hebben! Want dat jij geen kinderen hebt gekregen, is nu misschien nog een groot verdriet. En daar mag ruimte voor zijn. Dat mag je voelen en onderzoeken. Dat is belangrijk. Want dat brengt je terug naar die liefdevolle kern waar dat verlangen naar een kind ooit begon. En vanuit die kern kun je een andere manier ontdekken om jouw liefde in de wereld te zetten. Op jouw unieke, eigen wijze.

Let’s connect and discover!

Joost & Ellen

 

Vanaf onze groene heuvel op het Spaanse platteland, bieden we je een fijne, veilige plek om stil te staan bij jouw onvervulde kinderwens. Te voelen wat dat verlangen werkelijk is als de teleurstelling, het verdriet en de angst eraf zijn gepeld. En te ontdekken op welke andere manier(en) je vorm kan geven aan de liefde die je in je hart draagt.

 

We begeleiden je daarin vanuit onze eigen ervaringen. Door ons verhaal met je te delen. En door je tools aan te reiken, die helpen om de zwaarte van het verdriet te helen, zodat je met meer lichtheid je weg kunt vervolgen.

 

In de retreat is aandacht voor alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel. En je bent niet alleen: je volgt de retreat samen met anderen die net als jij op zoek zijn naar een nieuw perspectief: een vervullend leven zonder biologische kinderen.

 

Zeven dagen langs staat er iedere dag een nieuw programma voor je klaar. De onderdelen zijn niet live, dus je kunt de ze doorlopen op het moment en in het tempo dat bij jou past. In totaal heb je 6 maanden toegang … dus je kunt jouw favoriete onderdelen herhalen.

 

Per dag ben je ongeveer 2,5 uur bezig met het programma, verdeeld over verschillende onderdelen. Je kunt het dus goed combineren met je dagelijkse bezigheden en de tools die voor jou werken meteen integreren in je leven. Voorgaande deelnemers kozen er soms ook voor om deze week echt even me-time (of us-time) te nemen en volgden de retreat vanaf een fijne locatie weg van huis. Hét voordeel van online: je kunt het helemaal op jouw manier volgen! 

BODY

MIND

SOUL

CONNECTION

Dit is voor jou, als je ...

 

 • GRAAG VERDER WILT, MAAR NOG NIET WEET WAARHEEN EN HOE
 • JE ENERGIENIVEAU NIET OPTIMAAL IS, WAARDOOR JE HET MOEILIJK VINDT OM STAPPEN TE ZETTEN
 • JE BEHOEFTE HEBT AAN INSPIRATIE OVER DE INVULLING VAN EEN LEVEN ZONDER BIOLOGISCHE KINDEREN
 • JE MEER ZELFVERTROUWEN WILT ERVAREN OVER JOUW KINDERLOOSHEID IN CONTACT MET ANDEREN
 • LASTIGE EMOTIES OVER JE ONVERVULDE WENS ERVAART - ZOALS VERDRIET, TELEURSTELLING EN ANGST - EN DIE WILT LOSLATEN

 

 

De online New Perspective Retreat volg je in je eigen tempo. Je hebt 6 maanden toegang tot de inhoud van de retreat. Deelname kost € 79. 

 

Dit krijg je:

 • 7 ochtendsessies met affirmaties, yoga en rituelen voor het verbeteren van je energieniveau
 • 7 geleide meditaties & visualisaties voor ontspanning, vertrouwen en een open mind
 • Doe-het-zelf opdrachten om inzicht te krijgen in jouw dromen en blokkades. En om die eerste waar te maken en die tweede te doorbreken
 • Krachtige en openhartige coachingsvideo’s, waarin we onze beste inzichten en ervaringen met je delen
 • Praktische manieren om je mindset positief te veranderen
 • Een serie video’s die helpen om samen met je partner een visie te maken voor jullie toekomst
 • In totaal zes maanden lang toegang tot alle inhoud van de New Perspective Retreat. Zodat je in je eigen tempo de video’s kunt bekijken en de opdrachten kunt maken.