True Nature Retreats | yoga retraite 30 april – 5 mei 2019

Wanneer:
30 april 2019 – 5 mei 2019 hele dag
2019-04-30T00:00:00+02:00
2019-05-06T00:00:00+02:00
Waar:
Valencia, Spanje
46389 Canyada Font del Pavo
Valencia
Spanje
Kosten:
€ 650
Contact:
Ellen van der Valk
+31 (0)6 39 506 546
True Nature Retreats | yoga retraite 30 april - 5 mei 2019 @ Valencia, Spanje | Canyada Font del Pavo | Valencian Community | Spanje

Onder de zon en een heldere sterrenhemel. Tussen het groen van de olijf-, amandel- en sinaasappelbomen. Kwetterende vogels en af en toe het geluid van een tractor of kudde schapen. Lekkere, gezonde en versbereide maaltijden. Tijd voor bewustwording door middel van coaching, yoga, natuur, stilte … en af en toe een verfrissende sprong uit je comfortzone of in het zwembad!

 

Onder de zon en een heldere sterrenhemel. Tussen het groen van de olijf-, amandel- en sinaasappelbomen. Kwetterende vogels en af en toe het geluid van een tractor of kudde schapen. Lekkere, gezonde en versbereide maaltijden. Veel yoga, begeleide meditaties, natuur, bewustwording … en af en toe een verfrissende plons in het zwembad!

De basisingrediënten van een kleinschalig 6-daagse yoga retraite op het platteland van Valencia (Spanje). Zes dagen lang tijd om naar binnen te keren. Samen gaan we op ontdekkingstocht naar jouw natuurlijke ritmes, naar je dromen en je blokkades. Onderzoeken wat je nodig hebt om ze op te lossen, zodat de verbinding met je hart en ziel nog sterker wordt en je energieniveau hoger.

Het programma bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder elke dag een lange yogales in de ochtend én een avondmeditatie of zachte yogales, een stilte-wandeling op een idyllische plek, de ‘don’t miss your life’ workshop en een mooi sjamanistisch ritueel ter afsluiting. Tussendoor geniet je van heerlijke vegetarische maaltijden en hapjes en vrije tijd. Daarbij is er tijdens de retreat volop ruimte voor individuele wandelingen, reflectie en bezinning. Er is een kleine bibliotheek aanwezig met boeken over zelfontwikkeling, voeding, esoterie, yoga, etc.

Ook is het mogelijk om – tegen een extra vergoeding – een individuele yogacoaching sessie met Ellen te doen (additionele kosten á € 50) en/of te genieten van een heerlijke, lange ayurvedische massage met reading na afloop van de Spaanse massagetherapeute Monica.

Locatie

De retreat vindt plaats in ons eigen, fijne huis – op 25 minuten van het vliegveld en 35 minuten van het centrum van Valencia. We hebben plaats voor maximaal 7 deelnemers. Er zijn één- en tweepersoonskamers, gedeelde douches en toiletten, gezamenlijke keuken en woonkamer. In de grote tuin kun je samen zijn met anderen, je terugtrekken of afkoelen in het zwembad. De directe omgeving biedt veel gelegenheid om te wandelen, hiken en stil te zijn.

Praktisch

De retraite begint officieel op dinsdag 30 april om 14:00u met een uitgebreide Spaanse lunch. Als jouw vliegtuig eerder aankomt, ben je vanzelfsprekend ook eerder op de dag al welkom. We eindigen op zondag 5 mei – na een laatste yogales – met ontbijt. Het programma is daarna afgelopen, maar ook hier is het mogelijk nog even te blijven hangen, mocht je vliegtuig pas laat op de dag vertrekken.

Alle maaltijden worden vers bereid, veelal met lokale, ecologische ingrediënten. Grotendeels veganistisch met hier en daar wellicht wat zuivel, ei of vis.

 

Voor wie?

De retreat is voor iedereen die op zoek is naar ruimte en rust. Gewoon om even uit je dagelijkse hectiek te stappen of misschien omdat je voelt dat je ergens mee worstelt, iets wilt veranderen in je leven. Met True Nature Retreats willen we je een plek geven om bij jezelf, je ware natuur te komen. De natuurlijke omgeving waarin we verblijven helpt daar bij. Daarnaast zetten we oosterse en traditionele methodes, zoals yoga, meditatie, sjamanisme in om je te helpen om weer in verbinding te komen met jouw essentie. Want daar liggen de ontspanning, de stilte én de antwoorden verborgen.

De yogalessen worden aangepast aan de (on)mogelijkheden van de deelnemers. Je hoeft geen ervaring te hebben. De groep is klein genoeg om individuele begeleiding te geven tijdens de lessen en de oefening af te stemmen op wat jij op dat moment kunt. Heb je een specifieke blessure of mentale/emotionele klachten, dan kunnen we daar in een individuele sessie wat dieper op in zoomen.

 

De kosten van de retreat zijn € 650 per persoon

Inbegrepen:
– 5 overnachtingen (toeslag éénpersoonskamer is € 125)
– Alle maaltijden, tussendoortjes en drankjes
– Ayurvedisch ochtendritueel
– Elke ochtend een lange yogales
– Prachtige stiltewandeling
– Elke avond een meditatiesessie of zachte yogales
– Workshop ‘Don’t miss your life’
– 6 dagen zonder wifi 🙂

Zelf regelen:
Vliegticket, reis- en annuleringsverzekering, eventueel autohuur (transfer van/naar airport Valencia is mogelijk tegen kleine vergoeding)

Voor vragen en aanmelden: ellen@yogaempowerment.nl of +31 6 39 506 546.

NB Deze yoga retreat is voor iedereen toegankelijk en dus NIET specifiek gericht op fertiliteit en kinderwens.