Fertile Grounds helpt je om een stevige, vruchtbare bodem te creëren voor de vervulling van jouw kinderwens en levensgeluk. En ook bij de acceptatie van kinderloosheid zijn wij er voor je om de kracht in jezelf weer te ontdekken.

 

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is om te dealen met een (nog) onvervulde kinderwens. Samen met mijn man Joost heb ik er jarenlang mee geworsteld. Dit was zonder twijfel één van de moeilijkste periodes in mijn leven. Precies in deze tijd begon ik met yoga. Dat werd mijn anker. En ik ontdekte dat yoga levens kan veranderen. Niet alleen dat van Joost en mij. Maar ook dat van de vele lieve, sterke vrouwen en mannen die we in de afgelopen 10 jaar hebben begeleid.

 

Met Fertile Grounds bieden een (nieuw) perspectief binnen deze allesoverheersende wens en geven je vertrouwen terug. Vertrouwen in jezelf, je eigen lichaam en jouw leven. Ook brengen we verbinding. Verbinding met jezelf, je partner, je omgeving. Verbinding met je andere dromen. We geloven in jouw innerlijke kracht. De kracht om te creëren. De kracht om te transformeren. De kracht die ervoor kan zorgen  dat moeilijkheden en tegenslag de zaadjes zijn van een vervullend, prachtig leven. Met of zonder biologische kinderen.

 

Veel liefs,

Joost & Ellen

 

PS Ben je nieuwsgierig naar ons verhaal? Kijk dan ook eens de documentaire 'Heb je kinderen?' van KRO-NCRV, gemaakt door Inés ten Berge.

 

Producten & Activiteiten