Wendy Magazine – Hoe yoga mijn leven veranderde

Wendy Magazine artikelAfgelopen editie stond ik in Wendy Magazine over hoe yoga mijn leven veranderde. In dit tijdschrift van Wendy van Dijk deelt ze haar zoektocht naar geluk. In januari kwam ik in contact met één van de redacteuren. Ze was op zoek naar mensen voor wie yoga hun leven heeft veranderd. En ze wilde me daar graag over interviewen. Ik zat in Valencia, maar gelukkig is er telefoon. Na anderhalf uur praten, had ik rode wangen. Maar ook een goed gevoel … haar vragen waren scherp, to-the-point en met diepgang. De volgende stap was een fotoshoot in hartje Amsterdam.

Al na een paar weken viel de nieuwe Wendy bij mij op de mat. Ik ben dankbaar en onder indruk van het resultaat. Wat heeft de journaliste goed de kern weten te raken … ik merkte bij het lezen dat ik zelf benieuwd was naar de afloop van mijn verhaal, terwijl ik dat toch vrij goed ken :). De foto’s maken het compleet. Ik wist niet dat ik er zo sexy uit kon zien … dus Anne, bedankt voor het lenen van de kleding!

Nieuwsgierig geworden? Lees hier het hele artikel (even met je muis over deze zin)!