Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/pkpg265644/domains/fertilityyogalifestyle.com/public_html/wp-content/themes/Enfold/functions-enfold.php on line 332

Warning: Creating default object from empty value in /home/pkpg265644/domains/fertilityyogalifestyle.com/public_html/wp-content/themes/Enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
Vertrouwen | gratis online cursus bij een nog onvervulde kinderwens - Fertility Yoga & Lifestyle
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkpg265644/domains/fertilityyogalifestyle.com/public_html/wp-content/themes/Enfold/config-templatebuilder/avia-template-builder/php/asset-manager.class.php on line 834

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/pkpg265644/domains/fertilityyogalifestyle.com/public_html/wp-content/themes/Enfold/config-templatebuilder/avia-template-builder/php/asset-manager.class.php on line 834

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkpg265644/domains/fertilityyogalifestyle.com/public_html/wp-content/themes/Enfold/config-templatebuilder/avia-template-builder/php/generic-helper.class.php on line 84

Gratis online cursus

Als je te maken hebt met vruchtbaarheidsproblemen of als zwanger blijven niet lukt, dan heeft dat vaak een grote impact op het vertrouwen dat je ervaart. In jezelf, in je lichaam en in je toekomst. Doordat je dat vertrouwen verliest, voel je je wankel en onzeker. En machteloos omdat je de situatie niet kunt veranderen. Vaak vluchten we dan in ons hoofd: op zoek naar controle door overmatig denken en piekeren.

Met deze gratis online cursus bied ik je vijf waardevolle lessen om dat vertrouwen weer terug te vinden. Om steviger in je schoenen te staan, ook als jouw grote wens nog niet vervuld is. En om beter te kunnen ontspannen … wat juist zo belangrijk is als je zwanger wilt worden.

In de cursus combineren we fysieke oefeningen met meditatie en mindset. Ze helpen je om op fysiek, mentaal en emotioneel niveau meer in balans te komen. Zodat je met vertrouwen verder op weg kunt naar de vervulling van jouw kinderwens.

Vertrouwen houden

FAQs

 • Wanneer begint deze online cursus?

  De cursus begint, zodra jij je aanmeldt. Je krijgt dan meteen toegang tot de eerste les. Vervolgens staat er elke dag een nieuwe les voor je klaar.

 • Hoe lang houd ik toegang tot de cursus?

  De cursus blijft voor jou toegankelijk zo lang je wilt. Je kunt de lessen dus altijd terugkijken op de momenten dat je daar behoefte aan hebt.

 • Wat als ik naar aanleiding van de cursus meer begeleiding wil?

  Als je mijn begeleiding door middel van yoga, meditatie en mindset-coaching fijn vindt, dan help ik je graag verder op je pad. Je mag me gerust mailen (ellen@yogaempowerment.nl) of bellen (06-39 506 546) met je vragen!

  Ook ben je van harte welkom om je in te schrijven voor de uitgebreide online cursus Fertile Body, Happy You!, workshop, retreat of voor 1-op-1 begeleiding.

 • Kan ik meedoen als ik momenteel behandelingen onderga, recent zwanger ben of fysieke beperkingen heb?

  Ja, dat kan. De fysieke houdingen zijn eigenlijk altijd veilig om te doen. Dat is één van de speerpunten van de vorm van yoga therapie die ik geef: het voorkomen van blessures en het activeren van het zelfhelend vermogen van het lichaam. In de video’s en tekst geef ik aanwijzingen over waar je eventueel op moet letten om het nog wat comfortabeler te maken, bijvoorbeeld in geval van IVF/ICSI of menstruatiepijn.

 • Hoe krijg ik toegang tot de cursus?

  Door op één van de aanmeldbuttons te klikken of op deze link, kun je je inschrijven voor de cursus. Deze draait momenteel op een speciaal online platform (Teachable). Je maakt een account voor de omgeving van Fertility Yoga & Lifestyle en geeft aan dat je meedoet met de gratis cursus ‘Vertrouwen’. Daarna heb je meteen toegang tot de eerste les. Vervolgens staat er de komende 4 dagen elke dag een nieuwe les voor je klaar op https://fertilityyogalifestyle.teachable.com/courses/vertrouwen.