Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/pkpg265644/domains/fertilityyogalifestyle.com/public_html/wp-content/themes/Enfold/functions-enfold.php on line 332

Warning: Creating default object from empty value in /home/pkpg265644/domains/fertilityyogalifestyle.com/public_html/wp-content/themes/Enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
fertiliteit retreat Spanje | Ellen van der Valk & Jan-Joost Frank
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkpg265644/domains/fertilityyogalifestyle.com/public_html/wp-content/themes/Enfold/config-templatebuilder/avia-template-builder/php/asset-manager.class.php on line 834

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/pkpg265644/domains/fertilityyogalifestyle.com/public_html/wp-content/themes/Enfold/config-templatebuilder/avia-template-builder/php/asset-manager.class.php on line 834

Hoe ga je verder als er geen biologische kinderen komen?

Dat tors je je hele leven met je mee …

Deze uitspraak uit de documentaire ‘Heb je kinderen’ van KRO-NCRV komt van een gepensioneerde fertiliteitsarts. Meelevend en goedbedoeld. Want als je geen kinderen krijgt en wel had gewild, heeft dat een grote impact op alle aspecten van je leven.

Maar torsen … en je hele leven?

Nee!

We ervaren zelf dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn.

We zijn geen fertiliteitsartsen … maar wel ervaringsdeskundigen op het vlak van kinderloosheid. Zielsgelukkig en kinderloos. Want ook als die grote, dierbare wens niet vervuld is, kun je een gelukkig en vervullend leven leiden.

Dat is waar we het in deze online retreat ‘New Perspective’ met je over gaan hebben! Want dat jij geen kinderen hebt gekregen, is nu misschien nog een groot verdriet. En daar mag ruimte voor zijn. Dat mag je voelen en onderzoeken. Dat is belangrijk.

Want dat brengt je terug naar die liefdevolle kern waar dat verlangen naar een kind ooit begon. En vanuit die kern kun je een andere manier ontdekken om jouw liefde in de wereld te zetten. Op jouw unieke, eigen wijze.

Let’s connect and discover!

Joost & Ellen

Vanaf onze groene heuvel op het Spaanse platteland, bieden we je een fijne, veilige plek om stil te staan bij jouw onvervulde kinderwens. Te voelen wat dat verlangen werkelijk is als de teleurstelling, het verdriet en de angst eraf zijn gepeld. En te ontdekken op welke andere manier(en) je vorm kan geven aan de liefde die je in je hart draagt.

We begeleiden je daarin vanuit onze eigen ervaringen. Door ons verhaal met je te delen. En door je tools aan te reiken, die helpen om de zwaarte van het verdriet te helen, zodat je met meer lichtheid je weg kunt vervolgen.

In de retreat is aandacht voor alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel. En je bent niet alleen: je volgt de retreat samen met anderen die net als jij op zoek zijn naar een nieuw perspectief, zonder biologische kinderen.

De retreat start op zaterdag 20 juni a.s. Zeven dagen langs staat er iedere dag een nieuw programma voor je klaar, waar je gemiddeld zo’n 2,5 uur mee bezig bent. De onderdelen zijn niet live, dus je kunt de ze doorlopen op het moment en in het tempo dat bij jou past. In totaal heb je 2 maanden toegang … dus je hoeft ook niet alles in één week af te ronden.

En dat alles online, inclusief Spaanse zonnestralen … bij jou in de huiskamer.

 • een kinderwens hebt, die onvervuld zal blijven

 • graag verder wilt, maar nog niet weet waarheen en hoe

 • je energieniveau niet optimaal is, waardoor je het moeilijk vindt om stappen te zetten

 • je behoefte hebt aan inspiratie over de invulling van een leven zonder biologische kinderen

 • je meer zelfvertrouwen wilt ervaren over jouw kinderloosheid in contact met anderen

 • lastige emoties over je onvervulde wens ervaart - zoals verdriet, teleurstelling en angst - en die wilt loslaten

De online New Perspective Retreat start op woensdag 19 augustus en duurt 7 dagen.

Daarna heb je nog 7 weken toegang tot de inhoud van de retreat.

Deelname kost € 99.

Meld je aan vóór 1 augustus 2020 en doe mee voor € 79 i.p.v. € 99

Deze retreat is een cadeau aan jezelf, om weer diep in verbinding te komen met jezelf en dat waar het in jouw leven werkelijk om gaat. Zodat je met lichtheid en vertrouwen vorm kunt gaan geven aan een nieuw hoofdstuk in jouw of jullie leven. Zodat jouw moeder- of vaderliefde haar/zijn bestemming vindt in deze wereld.

Een week lang samen op een positieve manier aan de slag met jezelf, vanuit het comfort van je eigen huis en op jouw eigen moment.

Joost en ik hebben al onze liefde en passie er gestopt. En weten dat dat voor jou voelbaar is.

With some sunny love from Valencia!

Dit krijg je!

 • 7 ochtendsessies met affirmaties, yoga en rituelen voor het verbeteren van je energieniveau

 • 7 geleide meditaties & visualisaties voor ontspanning, vertrouwen en een open mind

 • Doe-het-zelf opdrachten om inzicht te krijgen in jouw dromen en blokkades. En om die eerste waar te maken en die tweede te doorbreken

 • Krachtige en openhartige coachingsvideo’s, waarin we onze beste inzichten en ervaringen met je delen

 • Praktische manieren om je mindset positief te veranderen

 • Een serie video’s die helpen om samen met je partner een visie te maken voor jullie toekomst

 • Elke dag een fijn nummer, aansluitend op het thema van die dag

 • toegang tot de New Perspective Whatsapp-groep, waarin je met andere deelnemers en ons samen van alles deelt

 • € 20 korting op een (online) 1-op-1 coachingssessie met Joost of Ellen

 • In totaal twee maanden lang toegang tot alle inhoud van de New Perspective Retreat. Zodat je in je eigen tempo de video’s kunt bekijken en de opdrachten kunt maken.

In de documentaire ‘Heb je kinderen’ van KRO-NCRV krijg je alvast een voorproefje van ons … en de heerlijke omgeving waarin we wonen (en waarvan jij dus mee kunt genieten).