Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/pkpg265644/domains/fertilityyogalifestyle.com/public_html/wp-content/themes/Enfold/functions-enfold.php on line 332

Warning: Creating default object from empty value in /home/pkpg265644/domains/fertilityyogalifestyle.com/public_html/wp-content/themes/Enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
fertiliteit retreat Spanje | Ellen van der Valk & Jan-Joost Frank
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/pkpg265644/domains/fertilityyogalifestyle.com/public_html/wp-content/themes/Enfold/config-templatebuilder/avia-template-builder/php/asset-manager.class.php on line 834

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/pkpg265644/domains/fertilityyogalifestyle.com/public_html/wp-content/themes/Enfold/config-templatebuilder/avia-template-builder/php/asset-manager.class.php on line 834

Vanuit ontspanning en inspiratie je vruchtbaarheid verbeteren. Met je body, mind & soul. In deze heerlijke online retreat speciaal voor jou!

Waarom deze online retreat voor je vruchtbaarheid?

Als zwanger worden of blijven niet lukt, zet dat je wereld op z’n kop. Al snel draait alles in je leven om die ene wens, waarvan de vervulling bij elke teleurstelling verder weg lijkt. Je voelt je machteloos, omdat het lijkt alsof je zelf niets kunt doen en overgeleverd bent aan de kennis en kunde van artsen en het lot.

Maar is dat zo?

Of heb je wél invloed en kun je jezelf vruchtbaarder maken?

Ja, dat kun je!

In deze online retreat bieden we je een fijne, veilige plek om te ontspannen, te voelen en te leren hoe je jouw vruchtbaarheid op fysiek, mentaal en energetisch niveau verbetert. Vanaf onze groene heuvel op het Spaanse platteland, bieden we onze beste kennis en wijsheid … bij jou in de huiskamer! En samen met anderen, die ook te maken hebben met vruchtbaarheidsproblemen, delen we ervaringen, tips en inspiratie.

“Ik ken maar weinig mensen die zo puur en liefdevol (samen)leven als Joost en Ellen. Tijdens de retreat delen ze hun kennis en ervaringen, hun enthousiasme en zuivere manier van leven. Zij zijn wat ze uitdragen! En dat is helend en geeft vertrouwen.”

Victoria

Dit is voor jou als je …

 • te maken hebt met een nog onvervulde kinderwens

 • meer rust en vertrouwen wilt ervaren

 • inspiratie en ondersteuning wilt om je vruchtbaarheid op een natuurlijke manier te verbeteren met yoga, voeding en mindset

 • wilt leren hoe je omgaat met angst en negatieve emoties

 • meer zachtheid voor jezelf en anderen wilt voelen, zodat je meer ontspannen blijft

 • een diepere verbinding wilt ervaren in je relatie, juíst in deze uitdagende periode

  Hier plaats je de inhoud

“Joost en Ellen, ik wil jullie bedanken voor de super fijne retreat. Iedere dag herhaal ik allerlei video’s, waardoor ik me steeds beter voel. En ook dank je wel aan alle andere deelnemers in deze groep … zo fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat.”

Nina

Deze retreat is een cadeau aan jezelf, om weer diep in verbinding te komen met jouw hartverlangen, je creatiekracht en met elkaar. Om weer vertrouwen in jezelf en je lichaam te krijgen. Om je vruchtbaarheid van binnenuit te verbeteren.

Geniet ervan, vanuit het comfort van je eigen huis.

Joost en ik hebben al onze liefde en passie er gestopt. En weten dat dat voor jou voelbaar is.

With some sunny love from Valencia!

Yoga

Meditatie

Coaching

Fertile Food

granaatappel vruchtbare voeding

“De yoga therapie les van vanochtend was intens en fijn. Er kwam een hoop verdriet los toen ik me ging focussen en de oefeningen daarna waren zeer welkom! Ik heb echt veel bijgeleerd!”

Kris

Dit krijg je!

 • 7 fertiliteitsyoga sessies voor het verbeteren van je vruchtbaarheid (ook geschikt tijdens behandelingen)

 • 7 geleide meditaties & visualisaties voor kalmte, vertrouwen en creatiekracht

 • 7 heerlijke, vruchtbare recepten met uitleg over hoe bepaalde voedingsmiddelen je vruchtbaarheid kunnen ondersteunen

 • krachtige coachingsvideo’s met opdrachten om je mentale en emotionele gezondheid te verbeteren

 • inspirerende inzichten om je mindset positief te veranderen

 • openhartige coachingsvideo’s over je relatie, om in liefdevolle verbinding te blijven met je partner tijdens deze uitdagende periode

 • toegang tot de Fertile Heart Retreat playlist

 • toegang tot de exclusieve Fertile Heart Retreat Whatsapp-groep

 • € 20 korting bij een (online) 1-op-1 sessie met Joost of Ellen of deelname aan het eerstvolgende Fertility Yoga weekend (onder voorbehoud nu gepland in augustus)

 • twee maanden lang toegang tot alle inhoud van deze online Fertile Heart Retreat

Hoe gaat het in z’n werk?

Iedere ochtend ontvang je een berichtje dat er een nieuwe retreat-dag voor je klaar staat. Die dag bevat o.a. een yogales, meditatie, recept en coachingsvideo met opdracht. En verrassingen die we je nu nog niet gaan verklappen!

Je kunt inloggen op je eigen moment en de lessen volgen als het jou uitkomt. Geen haast om op tijd klaar te zitten en jezelf ook niet in bochten hoeven wringen, maar gewoon relaxed wanneer jij zin en tijd hebt. De online retreat omgeving blijft 2 maanden toegankelijk voor je, dus je hebt alle tijd om alles nog eens te herhalen.

De volgende online Fertile Heart Retreat start

op 23 februari 2021 (nieuwe maan)

Deelname kost € 79