Fertiliteitsyoga

Workshop Fertiliteitsyoga in Antwerpen

Wanneer:
2 juni 2018 @ 09:30 – 16:30
2018-06-02T09:30:00+02:00
2018-06-02T16:30:00+02:00
Waar:
Antwerpen, Time for Yoga
Groenstraat 72
2060 Antwerpen
België
Kosten:
85 euro
Contact:
Time for Yoga
+32-(0)486/567624
Workshop Fertiliteitsyoga in Antwerpen @ Antwerpen, Time for Yoga | Antwerpen | Vlaanderen | België

Als zwanger worden of blijven niet lukt, kan dat je leven behoorlijk op z’n kop zetten. Heb je het gevoel dat dit gevoelige thema jouw leven steeds meer beheerst? Ben je op zoek naar positieve manieren om je eigen vruchtbaarheid te verbeteren, maar ook naar rust in je hoofd? Heb je behoefte aan een steuntje in de rug en een veilige plek om weer even bij jezelf te komen?

Je bent van harte welkom om mee te doen met de workshop Fertiliteitsyoga in Antwerpen bij Time for Yoga.

Fertiliteitsyoga

We onderzoeken hoe je je natuurlijke vruchtbaarheid kunt ondersteunen met behulp van fertilteitsyoga. Je leert drie korte series, waarmee je – met hulp van bijbehorende video’s – gemakkelijk thuis aan de slag kunt. De houdingen zijn gericht op het verbeteren van de doorbloeding van het buikgebied, stimuleren van de hormoonklieren stimuleren, verhogen van je algehele energieniveau en ontspanning van het zenuwstelsel. Daarbij krijg je ruime uitleg over het hoe en waarom van deze houdingen en ademhalingsoefeningen.

Omdat we in een kleine groep werken, is er ruimte om naar jouw specifieke klachten en lichaam te kijken en daar gerichte oefeningen voor te leren. Schroom zeker niet om deze in te brengen tijdens de workshop, omdat dit vaak ook voor de andere deelnemers interessante inzichten oplevert.

Mindfulness meditatie

Yoga lijkt tegenwoordig vooral te bestaan uit fysieke houdingen … maar het doel van yoga is het kalmeren van de geest. Tijdens de workshop leer je daarom ook een aantal meditatietechnieken, die je verder helpen in jouw proces.

Praktisch

De workshop fertiliteitsyoga in Antwerpen is één dag, 9:30u tot 16:30u. We gaan heel praktisch aan de slag, zodat je het effect van yoga en meditatie goed kunt ervaren. Daarbij krijg je allerlei handvatten om de oefeningen te integreren in je dagelijkse leven. Mijn eigen ervaring is dat je jezelf daarmee een geweldig cadeau geeft, omdat je zult merken dat je je niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel beter gaat voelen … ook als is je grote wens nog niet vervuld.

Lunch mag je zelf meenemen!

Inschrijven kan door een e-mail te sturen aan info@timeforyoga.be. De maximale groepsgrootte is 8 personen. Het is handig, maar niet verplicht om het boek Fertility Yoga & Lifestyle aan te schaffen ter ondersteuning bij en na de workshop. Deze is verkrijgbaar in de webshop. Ook is er tijdens de workshop een inkijkexemplaar beschikbaar en kun je het boek ter plaatse aanschaffen. De prijs is € 27,50 (ringband) en € 22,50 (e-book).