True Nature Retreats | bewustwording retraite 5 t/m 11 mei 2019

Wanneer:
5 mei 2019 – 11 mei 2019 hele dag
2019-05-05T00:00:00+02:00
2019-05-12T00:00:00+02:00
Waar:
Valencia, Spanje
46389 Canyada Font del Pavo
Valencia
Spanje
Kosten:
€ 980 (bijna) all inclusive
Contact:
Ellen van der Valk
+31 (0)6 39 506 546
True Nature Retreats | bewustwording retraite 5 t/m 11 mei 2019 @ Valencia, Spanje | Canyada Font del Pavo | Valencian Community | Spanje

Onder de zon en een heldere sterrenhemel. Tussen het groen van de olijf-, amandel- en sinaasappelbomen. Kwetterende vogels en af en toe het geluid van een tractor of kudde schapen. Lekkere, gezonde en versbereide maaltijden. Tijd voor bewustwording door middel van coaching, yoga, natuur, stilte … en af en toe even flink uit je comfortzone!

 

De basisingrediënten van een kleinschalig 7-daagse bewustwordingsretraite op het platteland van Valencia (Spanje). Een week lang tijd om naar binnen te keren. Samen gaan we op ontdekkingstocht naar jouw natuurlijke ritmes, naar je dromen en je blokkades. Onderzoeken wat je nodig hebt om ze op te lossen, zodat de verbinding met je hart en ziel nog sterker wordt en je energieniveau hoger.

Het programma bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder elke dag een lange yogales én een bewustwordingssessie, bijzondere hikes in de natuur, de ‘don’t miss your life’-workshop, familie-opstelling, een ayurvedische massage met reading na afloop en een mooi sjamanistisch vuurritueel ter afsluiting. Tussendoor geniet je van heerlijke – veelal vegetarische – verse maaltijden en hapjes en vrije tijd. Daarbij is er tijdens de retreat volop ruimte voor individuele coachingsgesprekken, reflectie en bezinning.

De retreat vindt plaats in ons eigen, fijne huis – op 25 minuten van het vliegveld en 35 minuten van het centrum van Valencia. We hebben plaats voor maximaal 6 deelnemers. Er zijn één- en tweepersoonskamers, gedeelde douches en toiletten, gezamenlijke keuken en woonkamer. In de grote tuin kun je samen zijn met anderen, je terugtrekken (check de hangmat) of afkoelen in het zwembad. De directe omgeving biedt veel gelegenheid om te wandelen, hiken en stil te zijn.

De kosten van de retreat zijn € 980 per persoon.

Inbegrepen:
– 6 overnachtingen (toeslag éénpersoonskamer is € 75)
– Alle maaltijden, tussendoortjes en drankjes
– Ayurvedisch ochtendritueel
– Elke ochtend een lange yogales
– Prachtige hikes met meditatie/coaching/mindfulness
– ‘Don’t miss your life’ workshop
– Ayurvedische massage (1,5 uur)
– Elke avond een bewustzijnssessie (wisselende thema’s)
– Persoonlijke (1-op-1) coaching gedurende de retreat
– Transfer van/naar Valencia Airport (indien gewenst)
– 7 dagen zonder wifi 🙂
– Online follow-up coachingssessie na de retreat

Zelf regelen:
Vliegticket, reis- en annuleringsverzekering, eventueel autohuur

Voor vragen en aanmelden: ellen@yogaempowerment.nl of +31 6 39 506 546.

NB Deze yoga retreat is voor iedereen toegankelijk en dus NIET specifiek gericht op fertiliteit en kinderwens.